Webbsidor, E-handel,
Webbutveckling, Drift och Support

Hur kan vi hjälpa dig?

Med lång erfarenhet med allt inom webben och med tanke på att vi älskar det vi gör garanterar vi bra resultat med våra webbproduktioner. Utöver webb gör vi även logotyper, grafiska profiler och trycksaker.
Klicka på respektive tjänst för att läsa mer.

Webbsidor

Din hemsida är ditt ansikte utåt och borde utformas på rätt sätt för din målgrupp. Oavsett om vi bygger den i WordPress eller annat system blir den gjort efter de senaste standarder på webben. Har du redan en hemsida hjälper vi dig att se över den och håller den uppdaterad.

E-handel

Har du produkter eller tjänster som du vill sälja? Det löser vi med hjälp av Woocommerce, kostnadseffektivt system som integreras med resten av din hemsida och följer samma layout och stil. Så klart uppdaterar du både e-handel och hemsida på samma ställe.

Webbutveckling

Har du en bra ide som du vill utveckla på webben så har vi säkert en lösning som ska passa. Under senaste 15 år har vi varit med och utvecklat skräddarsydda administrationssystem, intranät, eventsystem osv.

Drift och support

För att du ska känna dig trygg med ditt webbprojekt så ska du låta oss att kontinuerligt sköta driften och försäkra att allt fungerar. Vi ser till att allt blir uppdaterat efter senaste versionen samt att de dagliga backup tas på allt.