Vi skapar din webbsida
för rätt målgrupp 

Behöver du eller ditt företag ny webbsida?

Vi utvecklar och designar webbsidor som ser bra ut, fungerar i alla plattformar, är anpassade för din målgrupp och följer alla standarder som gäller idag. Oavsett om utveckling sker i WordPress eller i ett annat system ser vi till att resultat blir likadan.

 

Fördelar med webbsida hos Falknet:

  • Du äger webbsida helt och hållet
  • Webbsida blir helt efter din a önskemål
  • Du kan administrera den helt själv
  • Hemsida är mobilanpassad
  • Du får utbildning i samband med leverans
  • Du kan ha hur många undersidor du vill, dvs inga begränsningar

 

Vad kostar en webbsida?

Alla våra hemsidor är skräddarsydda alltid efter kundens behov och önskemål, så priset varierar beroende på vad ni behöver. Vi kan producera allt från en mindre landningssida till en avancerad webbsida med många undersidor och moduler.

Därför är det viktigt att kontakta oss för att få ett förslag på vad just din hemsida kommer att kosta. Berätta vilka behov du har, så svarar vi så snabbt vi kan oftast inom 24h!

Ny webbsida i WordPress

WordPress har sedan 2003 vuxit enormt och är nu väldens största CMS med nästan en miljon nedladdningar och ca 30% av alla väldens webbplatser drivs med just WordPress.

Utveckling av WordPress sker hela tiden och den har många fördelar i jämförelse med andra administrationssystem. Mobilanpassad, gillas av Google, användarvänlig administration, integration med andra tjänster är bara några av fördelar med WordPress.

 

Webbsida i WordPress

Befintlig webbsida

De flesta företag har idag en hemsida som kan vara utvecklad i ett annat system än WordPress eller helt enkelt en vanlig statisk hemsida utan administration.

Vill du att vi ska titta över och se hur vi kan förbättra den eller helt enkelt ta över och fortsätta administrera den så är du välkommen att höra av dig.

 

Befintlig webbsida