E-handel med WooCommerce 

ökar din försäljning 

Sälj dina produkter eller tjänster med e-handel i WooCommerce

För alla som ska starta e-handel finns det mycket att tänka på. Har du produkter eller tjänster som du vill sälja online? Oavsett om du redan har en webbshop eller tänker skapa en ny från början kan vi hjälpa dig med en lösning så att du kan komma igång med försäljningen direkt.

Möjligheter med e-handel hos Falknet:

  • Du äger webbshop helt och hållet
  • Du kan administrera den helt själv om du vill
  • Du får utbildning i samband med leverans
  • Du kan ha hur många produkter du vill, dvs inga begränsningar
  • Enkelt att skicka nyhetsbrev till kunder
  • Integration med Sociala medier
  • Integration med resten av hemsidan

Ny webbshop i WooCommerce

WooCommerce är ett e-handelstillägg (plugin) som är en del av WordPress och är precis som WordPress väldigt flexibelt system med många möjligheter och anpassningar. Den är nu världens mest populära lösning för e-handel.

Man kommer igång med e-handel väldigt snabbt och den är kostnadseffektiv till skillnad mot stora avancerade system där kostnad lätt kan springa iväg. WooCommerce ger fullständig kontroll över systemet och möjlighet att sälja i princip vad som helt.

Utvecklingen sker hela tiden och WooCommerce är perfekt att växa i utan att behöva byta system. Eftersom WooCommerce är ett plugin för WordPress så innebär det också att du kan integrera din webbutik med resten av din webbplats och på så sätt har du ett system att underhålla istället för två separata.

 

E-handel med WooCommerce

Befintlig webbshop

Har du redan en webbshop som du inte är nöjd med eller som inte säljer tillräckligt mycket?

Med tanke på att det finns många olika e-handelssystem kan vi göra en analys på just ditt system och se hur vi kan förbättra den så den ökar försäljningen.

Vi tar över din befintliga webbshop