fbpx

Integritetspolicy och cookies

GDPR (General Data Protection Regulation) gäller från och med 25 maj 2018 i hela EU och har till syfte att skapa skydd av personuppgifter så att det fria flödet av uppgifter inom Europa inte hindras.

Denna policy beskriver hur Falknet, org. nr 700204-7079, Kvarngatan 2, 311 32 Falkenberg, e-post: info@falknet.org, samlar in, använder, lämnar ut och lagrar dina personuppgifter.

Vill du ta del av dina personuppgifter vi har lagrade hos oss, radera uppgifter eller har frågor om vår datalagringspolicy så är du välkommen att kontakta Igor Vrbljanac – info@falknet.org

 

Personuppgiftsansvarig

Falknet är personuppgiftsansvarig för de uppgifter du lämnar på vår hemsida. Dina uppgifter lagras säkert och skyddat för att kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig som kund samt i marknadsföringssyfte.

Du kan när du vill säga upp dig från nyhetsbrev och annan marknadsföring genom att kontakta oss eller avregistrera dig via länken i vårt nyhetsbrev.

Cookies (små textfiler)

Denna webbplats, precis som många andra webbplatser, använder kakor (cookies – information som lagras på din dator). Vi använder kakor för att kunna ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats och för att säkerställa webbplatsernas drift. Kakor används även för webbstatistik för att kunna göra förbättringar på webbplatsen. Du kan välja att godkänna att vi använder kakor under ditt besök genom att klicka på “Acceptera”.
Du kan även välja att inte acceptera cookies i dina webbläsarinställningar. Observera dock att du kanske inte kan använda flera funktioner på den här webbplatsen om du gör det.

Google Analytics/Tag Manager

Den här webbplatsen använder Google Analytics och Google Tag Manager, ett webbanalysverktyg från Google Inc. (”Google”). Google Analytics och Tag Manager använder cookies, vilka är textfiler som lagras på din dator för att hjälpa webbplatsen att analysera hur användarna använder webbplatsen. Den information som cookien skapar om din användning av dessa webbplatser kommer att överföras till och lagras på en Google-server i USA.
Vid aktivering av IP-adressanonymisering kommer Google att kort av/anonymisera den sista oktetten av IP-adressen för Europeiska unionens medlemsstater och för andra parter inom Avtalet för det Europeiska ekonomiska samarbetsområdet. Endast i undantagsfall skickas hela IP-adressen till och förkortas av Googles servrar i USA. Den här webbplatsen använder aktiv IP-anonymisering. Å webbplatsens vägnar använder Google denna information för att utvärdera din användning av webbplatsen, sammanställa rapporter om webbplatsaktivitet för webbplatsleverantören och tillhandahålla andra tjänster i samband med webbplatsaktivitet och internetanvändning till webbplatsleverantören.
Google kommer inte att associera din IP-adress med någon annan data som innehas av Google. Cookies på vår webbplats används endast på grundval av ditt samtycke. Vidare kan du förhindra att cookies sparas permanent genom att göra lämpliga ändringar i dina webbläsarinställningar. Vi vill dock påpeka att om du gör det kanske du inte kan utnyttja alla funktioner på denna webbplats fullt ut. Vidare kan du förhindra Googles insamling och användning av data (cookies och IP-adress) genom att ladda ner och installera webbläsarens plugin-program som finns tillgängligt på: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=sv.

Facebook Pixel

Facebook pixeln loggar individer som är inloggade på sin Facebook på mobilen, datorn eller annan enhet. I jämförelse med Google så är inte Facebooks spårningsverktyg baserat på cookies utan istället på inloggade användare på Facebook. Facebook levererar ofta en bättre förståelse för en potentiell kunds beteende innan en konvertering och hur man skall kunna påverka den.
En Facebook pixel sparar ner följande data om användaren på en hemsida:

  • Http Headers – Allt som finns i övre delen av råkoden på hemsidan. I denna sk. ”header” kan man identifiera den unika IP-adressen som individen surfar ifrån, vilken webbläsare man använder, var individen är någonstans, varifrån besökaren kom och vem besökaren på hemsidan är.
  • Pixel-information – Identifierar vilket Pixel ID och Facebooks cookie
  • Klick-information – Var besökaren har klickat på sidan.
  • Valfria datavärden – Om man har aktiverat att man skall se värdet på konvertering, typ av sida osv. så kan man identifiera det också.
  • Formulär-fälts namn – Exempelvis om fält heter ‘email’, ‘address’, ‘quantity’. Viktigt för e-handlare. Pixeln sparar  som standard inte innehållet i formuläret. Men det kan aktiveras via Facebook Business Manager

Information på Facebook gällande dataskyddslagen i EU. (på engelska)

Nyhetsbrev och mailutskick

Ibland skickar vi ut nyhetsbrev med nyheter eller information som vi tror att du som användare är intresserad av. Du kan alltid avregistrera dig från våra utskick genom att klicka på “avprenumerera/unsubscribe” i slutet av varje e-postmeddelande.

Dela i sociala nätverk

Om du använder funktionen ”Dela” på vår hemsida så överförs inga personuppgifter till respektive sociala medietjänst. Om du använder din egen profil för att dela innehållet på webbplatsen så har vi inget ansvar för innehållet och omfattningen av de data som samlas in av dessa nätverk. Villkoren för användning och sekretesspolicys för respektive sociala nätverk gäller i detta avseende.

Externa länkar

Vår hemsida kan innehålla länkar till externa webbplatser som tillhör tredje part, vars relaterade innehåll vi inte kan påverka. Därför åtar vi oss inte heller något ansvar för detta andra innehåll. Sidornas respektive leverantörer eller operatörer ansvarar alltid för innehållet på de länkade sidorna.

 

Kontakta oss

0793-30 93 02
info@falknet.org

    Vår webbplats använder cookies, främst från tredje parts tjänster. Godkänn vår användning av cookies eller läs mer om vår integritetspolicy och cookies.
    Integritetspolicy